Skip to content Skip to footer

Utrechtseweg 34D, Amersfoort

[ess_grid alias="Utrechtseweg 34D"]

Omschrijving

Downtown Living is een gemoderniseerd en fris kleinschalig wooncomplex gelegen aan de hoek Utrechtseweg en Joannes Tolliusstraat Amersfoort. De ligging is perfect – Direct om de hoek vind je diverse goede (afhaal)restaurants, een bakker, slagerij, wijnzaak en groenteboer. Zowel het centraal station als de binnenstad liggen op zo’n 5 minuten loopafstand.

Het complex bestaat uit 8 zelfstandige en gedeeltelijk gestoffeerde appartementen. De renovatie is nog maar net achter de rug! Alle appartementen worden verwarmd middels een warmtepomp; hierdoor zijn niet alleen de stookkosten laag, het complex is ook nog eens klaar voor de toekomst!

Utrechtseweg 34 D:

Op de tweede verdieping gelegen ruime en sfeervolle studio van ca. 34 m2 met dakterras van ca. 21m2. De studio is voorzien van een PVC-vloer, strakke wandafwerking, moderne en lichte keuken met koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven/magnetron. De strakke badkamer is voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting. De achterdeur geeft toegang naar het grote privé-dakterras.

Huurprijs: Niet beschikbaar
Servicekosten: € 25 per maand
Voorschot stookkosten: € 50 per maand
Gebruiksoppervlakte: 34 m2
Bijzonderheden: Dakterras van 21 m2
Borg: 1 maandhuur incl. voorschot stookkosten en servicekosten
Huurtermijn: bepaalde tijd voor maximaal twee jaar
Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
Gunning eigenaar
Beschikbaarheid: Verhuurd!

Meer weten?

    Best Choice for Creatives
    This Pop-up Is Included in the Theme
    Purchase Amuli