Skip to content Skip to footer

Utrechtseweg 34D, Amersfoort

Omschrijving

Downtown Living is een gemoderniseerd en fris kleinschalig wooncomplex gelegen aan de hoek Utrechtseweg en Joannes Tolliusstraat Amersfoort. De ligging is perfect – Direct om de hoek vind je diverse goede (afhaal)restaurants, een bakker, slagerij, wijnzaak en groenteboer. Zowel het centraal station als de binnenstad liggen op zo’n 5 minuten loopafstand.

Het complex bestaat uit 8 zelfstandige en gedeeltelijk gestoffeerde appartementen. De renovatie is nog maar net achter de rug! Alle appartementen worden verwarmd middels een warmtepomp; hierdoor zijn niet alleen de stookkosten laag, het complex is ook nog eens klaar voor de toekomst!

Utrechtseweg 34 D:

Op de tweede verdieping gelegen ruime en sfeervolle studio van ca. 34 m2 met dakterras van ca. 21m2. De studio is voorzien van een PVC-vloer, strakke wandafwerking, moderne en lichte keuken met koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven/magnetron. De strakke badkamer is voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting. De achterdeur geeft toegang naar het grote privé-dakterras.

Huurprijs: Niet beschikbaar
Servicekosten: € 25 per maand
Voorschot stookkosten: € 50 per maand
Gebruiksoppervlakte: 34 m2
Bijzonderheden: Dakterras van 21 m2
Borg: 1 maandhuur incl. voorschot stookkosten en servicekosten
Huurtermijn: bepaalde tijd voor maximaal twee jaar
Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
Gunning eigenaar
Beschikbaarheid: Verhuurd!

Meer weten?

    Best Choice for Creatives
    This Pop-up Is Included in the Theme
    Purchase Amuli